Home

WK schaatsen

Een Nederlands WK-portaal met nieuws, een kalender, schaatsersinfo, een chatbox en meer Na de wereldbeker gaat het vizier op de WK: 'Hoop er schepje bovenop te doen' Maandag, 06:32 in Schaatsen Patrick Roest en Femke Kok blijven foutloos op hun favoriete afstand WK allround mannen op schaatsen.nl WK allround op speedskatingstats.com Top-3 op schaatsstatistieken.nl Medaillespiegel eindklassement op schaatsstatistieken.nl Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 3 okt 2020 om 17:04. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons. Programma. 11-14 februari: ISU WK Afstanden 25-28 februari: Challenge Cup (supported by Rabobank) 5-7 maart: ISU WK Shorttrack. Bekijk de video-interviews van de langebaanwedstrijden op schaatsen.nl/video De wereldkampioenschappen schaatsen afstanden 2021 worden gehouden van 11 tot en met 14 februari 2021 in de ijshal Thialf te Heerenveen.Het wordt de 21e editie van de WK afstanden en na de edities van 1999, 2012 en 2015 de vierde WK afstanden in Heerenveen. Thialf is hiermee de eerste ijsbaan die de afstandskampioenschappen voor de vierde keer organiseert

WK Schaatsen

Nieuws en video's over Schaatsen. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland Pers. Vanwege de coronamaatregelen is het aantal werkplekken voor verslaggevers, foto- en videografen beperkt. Als je de ISU WK Afstanden wilt bijwonen, kun je een media-accreditatie aanvragen via deze pagina op de website van de Internationale Schaats Unie (ISU). Meer informatie kun je krijgen via KNSB-persvoorlichter Carl Mureau: c.mureau@knsb.nl De Nederlandse mannen hebben zaterdag bij de WK afstanden in een wereldrecord goud veroverd op de ploegenachtervolging. Sven Kramer, Douwe de Vries en Marcel Bosker reden onbedreigd naar de. Schaatsen: WK afstanden live op tv en livestream Het WK afstanden is een schaatskampioenschap dat sinds 1996 bestaat. Deze wereldkampioenschappen schaatsen worden in Nederland live op tv uitgezonden. Ook kan men elke editie van het WK afstanden op het internet via een livestream volgen. Hoe is de geschiedenis van het WK afstanden (schaatsen.

schaatsgekkies Seizoen 2020 - 2021, WK Plaats een reactie februari 1, 2021 februari 1, 2021 Alleen Kulizhnikov, Voronina en Bowe verslaan Oranje in Thialf Uitslagen van de derde dag van World Cup 2 schaatsen in Heerenveen, zondag 31 januari 2021 Gezamenlijk WK schaatsen: WK allround en WK sprint Het WK sprint en het WK allround werden jaarlijks op verschillende data en verschillende locaties verreden. Met ingang van 2020 komt daar verandering in. Voortaan wil men deze kampioenschappen in hetzelfde weekend en op dezelfde locatie organiseren

Alle uitslagen WK afstanden. Video In Salt Lake City zijn de WK afstanden bezig. Hier verzamelen we alle uitslagen! Van elke afstand de top 5 en de Nederlanders NOS Studio Sport Eredivisie Bekijk op NPO Start NOS Studio Voetbal Bekijk op NPO Start Live kanale

NOS Sport - Schaatsen

Wereldkampioenschappen schaatsen allround mannen - Wikipedi

 1. Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar het WK Allround en WK Sprint schaatsen of klik hier als je dit een leuke video vindt: Tags: vrouwen, live, nos, schaatsen, toernooi, wk sprint, zondag, wk allround, sprint, weekend, video, livestream, online, mannen, hamar, live op tv
 2. WK Veldrijden en World Cup Schaatsen bij de NOS Liefhebbers van veldrijden en schaatsen komen dit weekend aan hun trekken bij de NOS. Op beide dagen zenden we het WK Veldrijden in Oostende rechtstreeks uit op radio, televisie en via onze online-kanalen
 3. Van donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari vinden in het Duitse Inzell de WK afstanden plaats. Bekijk hier het volledige programma en alle uitslagen
 4. Op de snelste ijsbaan ter wereld werd van donderdag tot en met zondag het belangrijkste toernooi van het schaatsseizoen gehouden. Bekijk hier alle uitslagen van de WK afstanden in Salt Lake City
 5. De wereldkampioenschappen schaatsen afstanden 2017 werden gehouden van 9 tot en met 12 februari op de Gangneung Science Oval in Gangneung, Zuid-Korea.Het was de achttiende editie van dit schaatsevenement en de eerste keer dat de WK afstanden in Gangneung werd gehouden. Voor Zuid-Korea was het tweede keer dat het de WK afstanden organiseerde, na Seoel in 2004
 6. De WK afstanden schaatsen zijn van donderdag 13 tot en met zondag 16 februari live te zien bij de NOS op NPO 3 en zondag op NPO 1 en via deze livestream. Koen Verweij zet toptijd neer in Canada: Ik vecht het volgend jaar op het WK ui
 7. Olympische kampioene Visser doet mee aan WK schaatsen voor studenten Wie dacht dat het schaatsseizoen erop zat na de afsluiting van de wereldbeker afgelopen weekend, heeft het mis

Schaatsen. Suzanne Schulting gaat 'niet voor spek en bonen' meedoen aan WK afstanden. Premium 01 feb. Schaatsen. Moeten Nederlandse schaatsers vrezen? 30 jan. Schaatsen Bekijk de collectie Schaatsen. Meer dan 40 jaar ervaring en méér dan 400 merken. Bij Bever vind je de beste artikelen voor jouw volgende buitenavontuur Historie WK Schaatsen Wereldkampioenschappen schaatsen werden voor mannen al gehouden sinds 1889 en vanaf 1893 werden deze wedstrijden georganiseerd door de ISU, de Internationale Schaatsunie. De vrouwen hebben wat langer moeten wachten voor de eerste wereldkampioenschappen werden georganiseerd Er zit aardig wat tijdsverschil tussen Salt Lake City en Nederland, maar gelukkig zijn de uitzendtijden best prima voor de Nederlandse kijkers. Iedere avond, meestal vanaf een uurtje of 20:30 uur, kun je inschakelen om de hele avond schaatsen te kijken. Check hier het hele programma. Lees ook dit: 5 redenen waarom je naar de WK afstanden moet. NOS Schaatsen WB-standen . Overzicht; Video's; Archief; Programma & uitslagen; Overzicht; Voetbal Formule 1 Wielrenne

Schippers sprint naar zilver op 100 meter bij WK atletiek

De WK afstanden in Salt Lake City zitten erop dus is het tijd om de balans op te maken. Bij de medaillespiegel zien we dat Nederland de meeste gouden plakken heeft veroverd. TeamNL kwam totaal tot 14 medailles en daarmee blijft het Rusland nipt voor. Zij veroverden er 12. Tijd voor een overzichtje! Sinds 200 Za 13 februari 2021 | 13:40 NOS Sport 13/02 - Sport, Aflevering 16 van 47 Schaatsen WK Afstanden Live verslag van schaatsen WK Afstanden

Evenementen . Thialf biedt al meer dan 150 jaar pure schaatsbeleving op topsportniveau. Tijdens de grote schaatsevenementen voel je de bijzondere schaatssfeer in- en om het stadion Thialf biedt naast het schaatsen en de topsportfaciliteiten een bijzondere beleving voor bedrijven. Wel eens gedacht aan een bedrijfspresentatie met een hapje en een drankje in één van de horecaruimtes van Thialf? Alles over Zakelijk Vier op een rij voor Femke Kok: 'Iedereen ziet mij nu als WK-favoriete' Verbij klopt Krol op 1000 meter en wint wereldbeker Bowe wint ook wereldbeker op 1000 meter, Kok derd Het WK Allround schaatsen vindt dit jaar plaats op 9, 10 en 11 maart in ons eigen Olympisch Stadion en is te zien op de NPO. Wij nemen het programma van het WK Allround schaatsen met je door. Bijzondere locatie: De Coolste Baan van Nederland Uitzending met een live verslag van onder meer de wereldbekerwedstrijden schaatsen in Heerenveen en het WK veldrijden voor mannen Elite in Oostende

Lange historie WK Schaatsen Wie een sport beoefent, wil graag in wedstrijden bewijzen wie de beste is. Dat geldt natuurlijk ook voor de mannen en vrouwen die met grote snelheid over de lange baan schaatsen. Internationale Schaatskampioenschappen worden al lang gehouden, al sinds het einde van de negentiende eeuw Op TV op Zaterdag om 16:00 uur! (op NPO 1) Tussen 12:25 en 16:40 uur live verslag van de eerste dag van het WK-kwalificatietoernooi voor de WK afstanden schaatsen. Tot en met maandag 28 december worden de tickets verdeeld voor de WK op 11 tot en met 14 februari, ook in Heerenveen. Het programma van deze zaterdagmiddag: - 12:33 uur: eerste 500m mannen - 13:17 uur: 1500m vrouwen - 14:18 uur.

Live Schaatsen.n

 1. Femke Kok is pas 20 jaar, maar dit seizoen won ze alle 4 de 500 meterwedstrijden bij de wereldeker. Iedereen zal mij wel zien als WK-favoriete, merkt ze dan ook zelf op. Daar kan ik zelf moeilijk meer omheen draaien, gaat Kok verder tegen het AD. Het is aan de ene kant heel mooi, aa
 2. 14:36 Meer dan twintig jaar geleden zei Falko Zandstra (49) het schaatsen vaarwel. De 'Gespierde Spijker' van toen over ouder worden, zijn depressie en het hervonden geluk. Ik ben blij dat.
 3. Patrick Roest ligt halverwege het WK allround in Hamar op koers voor zijn derde opeenvolgende wereldtitel. De titelverdediger legde zaterdag met een sterke 5 kilometer een stevig fundament. Sven.
 4. WK schaatsen in Salt Lake City (VS) 23:02 23 uur 02. Swings zit gevangen in de massastart. Europees kampioen Bart Swings heeft niets kunnen klaarmaken op de massastart in Salt Lake City
 5. Schaatsen is in die jaren een Noors-Nederlands onderonsje, met hier en daar een verdwaalde Zweed of Engelsman. De Hollanders zijn graag gezien, worden uitgenodigd voor lokale wedstrijden en de trainingskampen in Hamar beginnen hun vruchten af te werpen. Kees Broekman wordt tweede bij de WK van 1949, Van der Voort derde in 1953

Schaatsen Pedersen vloert de Nederlanders, Swings ontgoochelt op 5.000 meter Swings na matige 5.000 meter: Ik kon me niet door de wedstrijd bijte Schaatsen is in Nederland een heel belangrijke sport. Niet alleen zijn er in Nederland veel mensen die als hobby schaatsen. We hebben ook veel Nederlandse Wereld- en Olympische kampioenen. De bekendste kampioen op dit moment is Sven Kramer. Hij is al negen keer Europees kampioen geworden WK Schaatsen. Sven Kramer vs Noorwegen . 157 reacties. En dan schakelen we rechtstreeks over naar het Vikingskipet in Hamar waar het WK Sven Kramer in volle gang is. En de eerste verrassing is een feit: Zojuist heeft Havard Bokke de gedoodverfde favoriet op de openingsafstand op een achterstand gereden alles over schaatsen op natuurijs Op het moment dat het vriest stijgt de spanning, natuurijs. Bij welke tochten is de ijsdikte voldoende om een veilige toertocht te gaan organiseren. alles over kunstrijden Kunstschaatsen is een combinatie van elegantie, expressie, passie, atletisch vermogen en artisticiteit. Als recreant of als topsporter Miho Takagi heeft bij de WK sprint in Hamar ook de eerste 1000 meter op haar naam geschreven. De Japanse schaatsster zegevierde in een baanrecord van 1.13,75. Eerder had de nummer 2 van het WK.

Wereldkampioenschappen schaatsen afstanden 2021 - Wikipedi

Dit weekend vindt het WK schaatsen, Allround en Sprint, plaats in Hamar (Noorwegen). De NOS doet hier live verslag van. Deze NOS-streams zijn online gratis te bekijken als je in Nederland bent dit weekend. Ben je dit echter niet, dan kun je nog wel eens van een koude kermis thuiskomen. Buiten Nederland is deze stream [ De vrouwen komen in actie op de 500 meter en ploegenachtervolging, de mannen schaatsen de 1.000 en 5.000 meter. Alle afstanden zijn live te zien in een stream op NOS .nl en in de NOS -app. Een ruime samenvatting van de wedstrijden is te zien in de middaguitzending van Studio Sport NOS Studio Sport is een sportprogramma van de NOS met Sportjournaals en verslaggeving van grote sportevenementen. Nos Studio Sport wordt afwisselend gepresenteerd door: Tom Egbers, Henry Schut, Dione de Graaff, Herman van der Zandt, Jeroen Stomphorst, Gert van ´t Hof, Rivkah op het Veld en Sjoerd van Ramshorst Femke Kok, Jutta Leerdam en Suzanne Schulting zullen namens Nederland van start gaan op de 500 meter bij de WK afstanden, half februari in Heerenveen. Het drietal eindigde na twee manches in de.

Schaatser Stefan Westenbroek en zijn coach Rutger Thijssen, beiden van TalentNED, hebben in de aanloop naar het WK-kwalificatietoernooi in Heerenveen (26-28 december) positief getest op het. Schaatsen Nieuws - het laatste schaatsnieuws uit meer dan 1000 online nieuwsbronnen bij Schaatsen Headliner. Realtime actueel Schaatsen nieuws met RSS, Forum, Schaatsen Headlines, Headliners, schaatsennieuws, nos nu het nieuws headliner Schaatsen, Schaatsen forum en Schaatsen Hyves. Headliner Schaatsen

Keniaanse mannen en vrouwen zijn veel te goed bij WK

Schaatskalender 2020/2021 Schaatsen

Loting/startlijsten voor de eerste dag van het WK Afstanden schaatsen 2020 in Salt Lake City. Op het programma staan de 3000 meter dames, de 5000 meter heren en de team sprint Welkom in de shop van schaatsen.nl Voel jezelf als een van de Nederlandse schaatsers in de Officiële Nederlandse schaatskleding. Je vindt in de shop unieke items waarin onze Nederlandse schaatshelden hun wedstrijden rijden en hun trainingen in doen Op het WK sprint worden de twee sprint afstanden allebei twee keer gereden, Ook hier heeft Nederland goed gepresteerd in het verleden. Doordat de WK's tegelijk vallen hebben enkele schaatsers een keuze moeten maken. Het wereldkampioenschap allround schaatsen Het WK allround wordt verreden sinds 1893 voor de mannen en sinds 1936 voor de vrouwen

De WK sprint zijn op vrijdag en zaterdag, de WK allround op zaterdag en zondag. Live schaatsen op tv De NOS doet drie dagen uitgebreid verslag met live-uitzendingen op NPO 2 (vrijdagavond) en NPO 1 (zaterdag- en zondagmiddag WK in Hamar: heeft allround schaatsen nog bestaansrecht? Sven Kramer (boven) is de meest succesvolle allrounder uit de schaatsgeschiedenis. FOTO AN wk schaatsen. Sport Sterke optredens van Femke Kok en Dai Dai N'tab op de 500 meter. Sport Zweedse schaatser Nils van der Poel leeft op in de woestenij van de 10 kilometer. Sport Ooit was hij allrounder, maar Europees kampioen Thomas Krol is blij bekeerd te zijn tot de sprint. Spor NOS Studio Sport: EK shorttrack, World Cup schaatsen en WK Veldrijden. Afl. 12 - Zo 24 jan 17:2 Met het WK schaatsen afstanden net achter de rug, mogen we dit weekend naar het WK schaatsen sprint kijken. Korte, spannende races waar je bijna je adem voor inhoudt. Wij bespreken wat je dit weekend kunt verwachten. Het WK schaatsen sprint. Het WK schaatsen sprint vindt plaats op 23 en 24 februari

Vandaag: EK shorttrack, World Cup schaatsen en WK Veldrijden. 24-01-2021. NOS. Alle afleveringen bekijken. Nos Studio Sport: Ek Shorttrack, World Cup Schaatsen En Wk Veldrijden. Met live beelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag ISU WK Sprint. Op zaterdag 23 en zondag 24 februari worden de Wereldkampioenschappen Sprint in Thialf verreden. Hét internationale schaatsspektakel van deze winter. Moedig de Nederlandse schaatstop aan en koop snel je ticket. Programma (onder voorbehoud): Zaterdag 23 februari Start schaatsprogramma: 15.00 uu

Schaatsen voor de WK. NPO 1 Op de tweede dag van het kwalificatietoernooi voor de WK afstanden werken de beste schaatsers van Nederland zich weer in het zweet om hun startplek op het grootste. België zal geen schaatsers sturen naar het wereldkampioenschap schaatsen voor junioren, dat van 19 tot en met 21 februari in het Japanse Hachinohe City wordt gehouden. Omdat de 17-jarige Fran. Schaatsreizen naar het WK allround Hamar diverse World Cup en het WK Afstanden in Salt Lake. Schaatsreizen van SportTravel zijn ideaal voor iedere schaatsfanaat in het seizoen 2020-202 Schaatsen.nl. 27.855 vind-ik-leuks · 1.127 personen praten hierover. Alles over schaatsen vind je op schaatsen.nl. Van nieuws tot natuurijs, achtergrond,..

Wil je een email of appje ontvangen als er lotingen/startlijsten beschikbaar zijn? Meld je dan aan voor onze berichtenservice! Startlijsten seizoen 2020 - 2021 Loting WK Afstanden, zondag 14 februari 2021 Loting WK Afstanden, zaterdag 13 februari 2021 Loting WK Afstanden, vrijdag 12 februari 2021 Loting WK Afstanden, donderdag 11 februari 2021 Loting World Cu Schaatsen live stream zal doorgaans te ontvangen zijn bij onze eigen de NOS livestream (gratis) of danwel Eurosport via de betaal applicatie. Mocht je in het buitenland zitten dan is dit geen probleem want met een zogenaamde VPN-aanbieder is het geen punt om een live schaatsen stream te openen Schaatsen is een sport waarbij je zo hard mogelijk een of meerdere rondjes moet schaatsen, of een parcours moet afleggen. De bekendste schaatstocht aller tijden is de Friese Elfstedentocht, een barre tocht langs de Elf Friese steden over een afstand van maar liefst 200 kilometer.Schaatsen wordt, buiten de winters om, op de ijsbaan beoefend Groepsreis WK Afstanden Schaatsen in Kolomna. Dag 01 (woensdag 10 februari) - Vertrek uit Amsterdam Vanuit Amsterdam vlieg je, met een tussenstop, in ongeveer 6 uur naar Moskou, de hoofdstad van Rusland. Op het vliegveld word je opgewacht door Mister Moscow die je zal begeleiden naar Kolomna We naderen het einde van het schaatsseizoen 2018/2019. Nog twee belangrijke wedstrijden staan er op het programma: op 9 en 10 maart de finale van de World Cup in Salt Lake City (met grote kans op wereldrecords) en dit weekend het allerlaatste WK Allround 'oude stijl' in Calgary. De Internationale Schaatsbond gaat vanaf volgend jaa

Wereldkampioenschap schaatsen allround - Wikipedi

 1. Verkoop op MooieDomeinnaam.nl? Deze domeinnaam wordt welllicht binnenkort opgenomen in de handelsvoorraad van MooieDomeinnaam.nl.We vinden het dan een interessante domeinnaam om mogelijk zelf iets mee te gaan doen, maar tot dat moment vinden we verkoop de beste optie
 2. Schaatsen - Het WK Allround 2020-2021. Het Wereldkampioenschap allround is een toernooi over 4 afstanden. Bij de mannen zijn dat de 500 meter, de 5 kilometer, de 1500 meter (schaatsmijl) en de 10 kilometer. De vrouwen schaatsen 500 meter, 3 kilometer, 1500 meter en 5 kilometer. Op de allroundtoernooien is Nederland altijd erg goed vertegenwoordigd
 3. Afmeldingen WK schaatsen voor studenten door coronavirus. 3 maart 2020, 21.15 uur · Aangepast 4 maart 2020, 16.29 uur · Door Redacti
 4. WK Allround Schaatsen 2021. Calgary is al jaren de schaatstempel van Canada. Sinds de oprichting van de WK Allround Schaatsen in 1893 zijn de schaatsers alleen maar sneller gaan rijden, zijn de banen sneller geworden en dragen ook kleding en schaatsen bij aan een steeds toenemende snelheid. Het draait allemaal om de grote vierkamp bij het WK.
 5. De Neeling en Matsui sterkste op 1000 meters WK schaatsen. 12 maart 2020, 16.31 uur · Aangepast 12 maart 2020, 19.44 uur · Door Redacti
 6. Amsterdam is de geboortegrond van het wereldkampioenschap schaatsen. Op de ijsbaan achter het Rijksmuseum was op 13 en 14 januari 1893 het eerste officiële WK allround, gehouden volgens de regels van de Internationale Schaatsunie. Jaap Eden werd de eerste schaatswereldkampioen

Schaatsen om EK-, WK- en World Cup-tickets. Nadat Thialf de afgelopen weken het domein van de shorttrackers was, zijn de langebaanschaatsers nu weer aan de beurt. In een ware do or die-wedstrijd staan vanaf tweede kerstdag EK-, WK- en World Cup-tickets op het spel. Lars Goerres wk schaatsen. voorpagi­na Jorien ter Mors was jaren aan het overleven, nu staat ze weer op de baan. voorpagi­na Het NK Schaatsen voelt als een trainingswedstrijd. voorpagi­n Victor Ramler bereidt zich voor op 'thuiswedstrijd' WK schaatsen voor studenten. 9 maart 2020, 17.23 uur · Aangepast 9 maart 2020, 18.32 uur · Door Redacti Schaatscircuit.nl heeft passie voor schaatsen. En met name passie voor wedstrijdschaatsen, wedstrijden met snelle tijden op mooiste ijsbanen van Nederland. Onze doelstelling is dan ook om wedstrijdschaatsers - jong en oud - in de gelegenheid te stellen om meerdere malen per jaar op Nederlandse topbanen officiële wedstrijden te rijden over gangbare langebaan afstanden

Terugkijken NH Sport: Dag 3 van het WK schaatsen voor studenten in Amsterdam. 12 maart 2020, 10.30 uur · Aangepast 12 maart 2020, 16.44 uur · Door Redacti 'Geef me een half uurtje en ik heb de slag weer te pakken', zegt Wim van der Voort terwijl hij over de oude schaatsbaan van Hamar krabbelt. Hij heeft vijftien jaar niet geschaatst, maar je kunt zien dat hij het niet is verleerd. De baan ligt er verlaten bij, het is koud, er ligt sneeuw. In de verte ligt het Vikingskipet, de overdekte schaatstempel van Hamar waar de Nederlanders vandaag de. Het laatste schaatsnieuws van het WK, EK, NK, langebaan en natuurijs. msn sport maar vanwege het coronavirus vind ik het een te groot risico, zegt Fish dinsdag tegen schaatsen.nl. Op.

Langebaan Schaatsen

De schaatscoaches Ben Jongejan, Michel Mulder en Jillert Anema nemen volgende week bij de WK afstanden in Heerenveen de taken over van de afwezige bondscoach Jan Coopmans. Vanwege privéomstandigheden verliet Coopmans vorige week al de 'schaatsbubbel' in Friesland. Jongejan en Mulder, de coaches van respectievelijk Team Jumbo-Visma en Team Reggeborgh, nemen de ploegachtervolging voor hun. Koop en Verkoop Kaartjes voor Schaatsevenementen en Schaatstoernooien vind je op Marktplaats. Ook Schaatstickets voor een NK of WK aangeboden en gezocht De internationale schaatsunie voegt vanaf het seizoen 2020/2021 de drie WK's schaatsen samen tot één toernooi. De Nederlandse schaatsbond betreurt dat besluit. Het betekent het einde van de drie afzonderlijke wereldkampioenschappen afstanden, sprint en allround. De KNSB diende op het ISU-congres in Sevilla juist een ander voorstel in. Naar een idee van coach Jac Orie werd geplei Categorie: Schaatsen. Regio Sportnieuws Friesland Regio Sportnieuws Noord-Holland Schaatsen Sportnieuws Roest en Schouten in baanrecord naar het goud. 23-jarige Canadees bang voor Coronavirus De Canadese schaatsser Graeme Fish doet in februari niet mee aan de WK afstanden in.

NOS Sport - Schaatsen - Uitslage

Drie Belgen krijgen startbewijs voor WK schaatsen: naast Bart Swings nemen ook Stien Vanhoutte en Sandrine Tas deel. 03/02/2021 om 08:10 door Vincent Van Genechten | Bron: BELGA - Print - Corrigee wk schaatsen allround. voorpagi­na Een ex-soldaat met een ontwapenend verhaal: Nils van der Poel is de nieuwe schaatssensatie. voorpagi­na Nederland wint ploegachtervolging bij wereldbeker. Het WK Schaatsen van 1962 trok in Nederland meer belangstelling dan ooit tevoren. Henk van der Grift verdedigde in Moskou namelijk zijn wereldtitel, die hij in 1961 had gewonnen als eerste Nederlander sinds 1905. Hierover maakte Andere Tijden Sport een aflevering: Grote drukte Bij het kwalificatietoernooi, vandaag in Thialf, wil Ronald Mulder in ieder geval op de 500 meter een startbewijs voor de WK afstanden pakken. Schaatsen Boeiende schaatsstrijd tussen Leerdam en. RUG-studenten gooien hoge ogen op WK Schaatsen voor studenten. 16 maart 2020. Sanneke de Neeling. Van 10 tot en met 13 maart vond in Amsterdam het WK Schaatsen voor studenten plaats op de Jaap Eden IJsbaan. Maar liefst zeventig studenten uit zeventien verschillende landen gingen de strijd met elkaar aan

Team Jumbo-Visma | Vlog 3: Behind the scenes met Harm Visser

Alles over schaatsen begint op schaatsen

Nederland heeft tijdens de eerste wereldbeker schaatsen in Heerenveen goud behaald op de ploegachtervolging voor mannen. Onder aanvoering van kopman Sven Kramer finishte het drietal van Oranje in. Schaatsen Wereldbeker Salt Lake City. Afl. 319 - 8 dec 2017 22:30 . Toon meer. 7 min 7 min nieuw. bekeken 'Hij gaat op één arm! Hoe is't mogelijk!' 9 okt 2017 00:15 . 4 min 4 min Kromowidjojo verovert WK-zilver in Nederlands record. 30 jul 2017 17:15 . 2 min 2 min nieuw. bekeken. De zilveren vlinderslag van Kromowidjojo. 29 jul 2017 17:15. Nos Studio Sport: Ek Shorttrack, World Cup Schaatsen En Wk Veldrijden. Met live beelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag. Vandaag: EK shorttrack, World Cup schaatsen en WK Veldrijden. 24-01-2021. NOS. Alle afleveringen bekijke Nos Sport: Schaatsen Wereldbeker. Uitzending met live verslag van onder meer de wereldbekerwedstrijden schaatsen in Heerenveen en het WK veldrijden voor mannen Elite in Oostende. 31-01-2021. NOS. Alle afleveringen bekijke Schaatsen.nl. 27,850 likes · 2,079 talking about this. Alles over schaatsen vind je op schaatsen.nl. Van nieuws tot natuurijs, achtergrond, tickets, video's. Topsport of zelf sporten, het begint op..

Schaatsen NU - Het laatste nieuws het eerst op NU

Op het WK schaatsen voor junioren heeft Nederland zaterdag nog eens drie gouden medailles gepakt. In het Italiaanse Baselga di PinÚ stonden de 1000 meters op het programma, net als de 3000. wk allround schaatsen. voorpagi­na Nuis speelt hoofdrol in strijd tussen goed en slecht. voorpagi­na 'Het gaat mij nog om één race' voorpagi­na 'Het gaat mij nog om één race

ISU WK Afstanden Schaatsen

wk allround schaatsen. voorpagi­na nieuws19woensdag. voorpagi­na nieuws18dinsdag. voorpagi­na Wüst: Keigaaf lekker knallen. voorpagi­na Wüst: Keigaaf lekker knallen. voorpagi­na De. Het is toernooidirecteur Rintje Ritsma gelukt: een WK allround schaatsen organiseren in het Olympisch Stadion van Amsterdam. 9, 10 en 11 maart 2018 staan de wereldkampioenschappen op de buitenbaan op het programma. Hier het schema van alle afstanden en daaronder alle deelnemers. Wat kunnen Sven Kramer en Ireen Wüst nog klaarspelen na de Olympische Spele De Coolste Baan van Nederland werd extra bijzonder met de ISU WK Allround van 9 t/m 11 maart 2018 als spectaculair slotstuk. In 2018 is het exact 125 jaar geleden dat Jaap Eden zich in Amsterdam liet huldigen als de officiële eerste wereldkampioen allround schaatsen. Na 125 jaar keerde de ISU WK Allround terug naar Continue Nederlanders winnen goud op WK schaatsen 1 maart 2020. Veel succes voor de Nederlanders bij het WK Allround schaatsen. Bij de vrouwen én de mannen gaat een Nederlander met de gouden medaille naar huis. De vrouwen. Ireen Wüst pakte op de baan in Noorwegen haar zevende wereldtitel

Nederlandse schaatsers pakken in wereldrecord WK-goud op

Schaatsen Wk Sprint. Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens het WK Sprint in Calgary. 25-02-2017. NOS. Alle afleveringen bekijken. Nos Sport. Tennis Roland Garros. Wedstrijdbeelden, interviews en reportages van het French Open tennistoernooi in Parijs Positieve coronatesten in aanloop naar WK-kwalificatie schaatsen 23-12-2020. Wakker Dier: Jumbo adverteert meest met kiloknallers, zorgen om stunts met vlees Droom jij ervan om je schaatsen op echt topsportijs te zetten? Of wil je alvast oefenen voor de legendarische Elfstedentocht? Dat kan! Thialf beschikt over meerdere ijsfaciliteiten voor de recreatieschaatser zoals de bekende 400 meter baan, een 333 meterbaan en de krabbelbaan; een 30x30 meter ijsbaan speciaal voor de allerkleinsten Schaatsen als het vriest. De meeste mensen schaatsen alleen als het vriest. Dan hebben ze meestal geen klapschaatsen maar kunstschaatsen, hockeyschaatsen en soms lage noren met een plastic schoen. Deze schaatsen zijn veel handiger want het is veel steviger. Schaatsen in de zomer. Als je wilt schaatsen in de zomer gaat dat lastig

Tess Wester mag tijdens WK Handbal speciale prijs inWK allround live bij de NOS | NOS

Schaatsen: WK afstanden live op tv en livestream Sport

Het laatste sportnieuws, voetbaluitslagen uit de Eredivisie en buitenlandse competities, tennis, formule 1, schaatsen, wielrennen en overig sportnieuws WK schaatsen Voor het toernooi om het wereldkampioenschap schaatsen voor allrounders (mannen) in Innsbruck is geen kaart meer te krijgen. Dat heeft Alexander Hadschieff van het organisatiecomite. Schaatsen: WK Afstanden in Thialf. Schaatstempel Thialf was deze week het decor voor de WK Afstanden. Vier dagen lang streden de beste schaatsers van de wereld in Heerenveen om de mondiale titels. Dat was de laatste keer in het oude Thialf, want onmiddellijk na de titelstrijd gaat de ijshal op de schop

Maria Petrova - Wikipedia
 • Telt een heuptasje als handbagage.
 • Kenbri nieuws.
 • The Lost Chambers Aquarium.
 • Disco jive.
 • Cortex anatomie.
 • Zeefdruk laten inlijsten.
 • Stadsfeest doetinchem facebook.
 • Kosten bloedtransfusie kat.
 • Schaduw maken (Photoshop).
 • Op het terras zitten Engels.
 • Recept slowjuicer boerenkool.
 • Jump City DC.
 • Facebook geblokkeerd identiteit.
 • The Rocky Horror Picture Show Let's Do the Time Warp Again.
 • Lil Peep birthday.
 • Ararat Ark Noah.
 • Primer voor siliconenkit.
 • Probiotica bij antibiotica.
 • McLaren 570GT.
 • Klinkerknipper.
 • Mercedes A Klasse interieur.
 • Trapleuningen Eindhoven.
 • Sakkara: Leven in een dodenstad.
 • Ballonnen Eindhoven GLOW.
 • Mooiste dorpen Overijssel.
 • 47 Meters Down 2.
 • Hoe oud wordt een Goldendoodle.
 • Golden syrup kopen Jumbo.
 • Tenttapijt Lidl.
 • Baby slapen met tut.
 • Golf van Suez.
 • Winter achtergrond pc.
 • Slakken biologisch bestrijden.
 • The Hitman's Bodyguard cast.
 • FC De Kampioenen Seizoen 11 Aflevering 6.
 • Turkse criminelen.
 • Nobu bangkok.
 • Mobiele printer Bluetooth.
 • Achteruitrijcamera caravan.
 • James Bond 14.
 • Kleine wratjes in gezicht.