Home

Fursten Forest

Fursten Forest Near the German town of Fürstenau, less than an hour's drive from the Dutch border, lies an almost 400-hectare offroad park / leisure park where you can experience a (dis) exciting combination of nature and adventure Vlakbij het sfeervolle Duitse stadje Fürstenau, op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens, ligt een bijna 400 hectare groot vrijetijdspark waar u een (ont)spannende combinatie van natuur en avontuur kunt beleven. Fursten Forest was tot 2008 in gebruik als oefenterrein van het Duitse leger Fursten Forest was in use until 2008 as training ground of the German army. The barracks and the rough terrain where tanks and other equipment were practiced have been given a new function as leisure park, the largest outdoor and automotive park in Europe Fursten Forest heeft prachtige infrastructuur met uitstekende restaurants, catering, sanitair, warme douches, een wasplaats voor de voertuigen enzovoorts. Het bivouac is op het sportveld, de ondergrond is gravel en heeft goede drainage. Er is tot op zekere hoogte stroom beschikbaar, maar neem voor de zekerheid je eigen generator mee

Guard Elite training bij Fursten Forest - Marcel Zwoferink

Fursten Forest. Het terrein van Fursten Forest is gelegen Fürstenau te Duitsland en biedt ongekende mogelijkheden voor 4x4-rijden. Het landschap van Fursten Forest kenmerkt zich door de uitgestrekte bos- en heidelandschap. Binnen 2,5 uur is dit terrein te bereiken vanaf Utrecht Uniek park in de bossen, enorme omvang. Vandaag buggy en 4x4 gereden. De vernieuwde horeca ook zeker een aanrader. Alles huren helemaal top! Aankomen, rijden, eten en weer voldaan naar huis Fursten Forest was in use until 2008 as training ground of the German army. The barracks and the rough terrain where tanks and other equipment were practiced have been given a new function as leisure park, the largest outdoor and automotive park in Europe! Opening hours; Terms and Conditions (AGB In Fursten Forest, the aim is not to let leisure activities be at the expense of the flora and fauna. For example, parts of the park are defined as nature reserves and therefore not accessible to motorized traffic. In addition, a specially developed Green Code is used throughout the park Der Fursten Forest ist ein 400 Hektar großes, ehemaliges Übungsgelände der deutschen Bundeswehr wurde in einen einzigartigen Offroadpark verwandelt. Fahren Sie bei uns mit Ihrem eigenen 4x4 / Quad

Fursten-Forest: natuur en avontuur. Vlakbij het sfeervolle Duitse stadje Fürstenau, op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens, ligt een bijna 400 hectare groot vrijetijdspark waar u een (ont)spannende combinatie van natuur en avontuur kunt beleven. Fursten Forest was tot 2008 in gebruik als oefenterrein van het Duitse leger Fursten Forest, Fürstenau (Duitsland). 25 d. vind-ik-leuks. Europe's largest outdoor park in automotive. Visit our website, book your adventure and have an unforgettable experience Fursten Forest, Fürstenau, Germany. 26K likes · 12 talking about this · 24,131 were here. Europe's largest outdoor park in automotive. Visit our website, book your adventure and have an unforgettable.. Fursten forest is voor degene die van offroad rijden houdt. Het beste is al je je eigen offroad voertuig meeneemt. Wij gaan vaak met vrienden naar deze locatie met onze 4x4's en verblijven daar een heel weekend voor een leuk prijsje Fursten Forest. Vlakbij het sfeervolle Duitse stadje Fürstenau, op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens, ligt het bijna 400 hectare groot vrijetijdspark Fursten Forest. Vroeger wat het een oefenterrein voor het Duitse leger, nu is het uitvalsbasis voor tal van spannende activiteiten zoals rijden met karts, tanks en paintballen

The largest terrain for outdoor - Fursten Forest

  1. Fursten-Forest: natuur en avontuur. Vlakbij het sfeervolle Duitse stadje Fürstenau, op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens, ligt een bijna 400 hectare groot vrijetijdspark waar u een (ont)spannende combinatie van natuur en avontuur kunt beleven
  2. Fursten forest is voor degene die van offroad rijden houdt. Het beste is al je je eigen offroad voertuig meeneemt. Wij gaan vaak met vrienden naar deze locatie met onze 4x4's en verblijven daar een heel weekend voor een leuk prijsje. Het restaurant aan de linkerkant voor de ingang kun je echt goed eten
  3. Fursten Forest . Vlakbij het sfeervolle Duitse stadje Fürstenau, op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens, ligt een bijna 400 hectare groot offroad park / vrijetijdspark waar u een (ont)spannende combinatie van natuur en avontuur kunt beleven
  4. Discover the world of Fursten Forest. Personaliseer je cadeaucheque met eigen tekst; Upload een eigen foto of kies voor een standaardcheque; Keuze uit diverse cadeauverpakkingen; Snel en eenvoudig bestellen. Een cadeaucheque is al verkrijbaar vanaf € 10

14 en 15 maart - De 24H Fursten Forest is de ultieme off road wedstrijd! - 120 Kilometer roadbook, compleet nieuwe proeven, 24H rijplezier, zand, gravel en bossen. Alle ervaringen van 2019 zijn verwerkt in een nieuwe opzet: sneller, droger en meer rijplezier Fursten Forest: Hoort op je bucketlist - Bekijk 25 reizigersbeoordelingen, 22 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Fuerstenau, Duitsland, op Tripadvisor Onder de naam 24H Fursten Forest wordt er een rally uitgewerkt, een plan dat bij nader inzien toch niet zo vanzelfsprekend is als in eerste instantie wordt gedacht. Het off-road terrein is er weliswaar, maar de lokale flora en fauna op het terrein zorgen er voor dat de rally uitsluitend in februari gereden kan en mag worden

> Fursten Forest. Tag: Fursten Forest. Camping 20 januari 2020 20 februari 2020. Dit zijn de 10 campings waar 4×4 rijders graag komen. Dit zijn de 10 campings waar 4×4 rijders graag komen. Lees meer. 4x4vakantie 2 1. Zoeken naar: Reizen. Andalusië Fly&Drive; Andorra - Catalaanse Pyreneeën; Aragon, Noord Spanje Fursten Forest - Pommernstraße 12, 49584 Fürstenau, Germany - Rated 4.7 based on 69 Reviews Wahr jetz zum ersten und bestimmt nicht zum letzten mal.. Cadeaucheque per post. De cadeaucheque wordt per post verzonden. Bij deze optie kunt u uw cheque niet personaliseren WJ 4.7 QD 2 OME, WK 4.7 QDII 2 OM

Visited Fursten Forest today with my petrol head brother. We did the 3 hour Quad tour and 1 hour Buggy blast. Both the tours were a lot of fun. After a short introduction, the guide takes you on a easy track at low speed to get to know the equipment. After that he picks up the pace adjusted to the level of the group Ein kleiner zusammenschnitt vom August 2017, wie immer hatten wir viel Spass im Fürsten Forest Fursten Forest | 16 volgers op LinkedIn. Nördlich des Ortes Fürstenau, Nahe Bramsche und Osnabrück, im wunderschönen Niedersachsen, nahe der deutschen Grenze zu Holland gelegen, befindet sich das größte Outdoor-Freizeitgelände Europas - der Fursten Forest. Dieses 400 Hektar große ehemalige Übungsgelände der deutschen Bundeswehr wurde in einen einzigartigen Offroadpark verwandelt. * ABONNEER JE OP ONS KANAAL * Klik hier: https://www.youtube.com/channel/UCq3910KlF-WKLtKaoRYkERwVond je deze video leuk? Geef dan een duimpje omhoog! Abon..

Fursten Forest: Off the road - Bekijk 25 reizigersbeoordelingen, 22 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Fuerstenau, Duitsland, op Tripadvisor Gemeinsame Normdatei: 4093387-8 MusicBrainz: b17d7fd1-5695-44a9-9a87-88a436aba432 Virtual International Authority File: 240822944 WorldCat Identities (via VIAF): 240822944 Steden en gemeenten in de Landkreis Osnabrück Alfhausen · Ankum · Bad Essen · Bad Iburg · Bad Laer · Bad Rothenfelde · Badbergen · Belm · Berge · Bersenbrück · Bippen · Bissendorf · Bohmte · Bramsche · Dissen.

Camping - Fursten Forest

Fursten Forest. 05-04-2015 09:00. Op zondag 5 april gaan we rijden in Fursten Forest in Duitsland. Mocht je ook mee willen meld je dan aan via onze facebook pagina. Terug. Startpagina Over Ons Nieuws Video's Fotogalerij Gastenboek Evenementen Kalender Veel gestelde vragen Link fursten forest. Bericht door Yannickvds » ma 05 okt, 2015 20:20. Dag jongens! ik zit momenteel in duitsland met de quad, en ik ben aan het overwegen m naar fursten forest tegaan, ik ben wel alleen.. valt dit af te raden? of perfect mogelijk om alleen te doe Fursten Forest, Fürstenau, Germany. 26K likes. Europe's largest outdoor park in automotive. Visit our website, book your adventure and have an unforgettable experience

Offroad rijden (eigen quad of 4x4) - Fursten Forest

Video: Activities - Fursten Forest

24H Fursten Forest 2019 'Winter Edition' 0. Overig nieuwsberichten; 27/03/2019; Een nieuwe wedstrijd in de eb NK Offroad Racing Series is die op het prachtige Fursten Forest in Duitsland! De inschrijving zat met meer dan 60 aanmeldingen in no-time vol, het enthousiasme bij de teams was fenomenaal. Een nieuwe race, op roadbook, in het bos. Op 5 april gaan we rijden in Fursten Forest, Duitsland. Aanmelden kan via Facebook: www.facebook.com/pages/Quad-Ladys-Nederland/414636098710893?ref=h www.quadtreffen-fursten-forest.d FURSTEN FOREST Ten noorden van het plaatsje Fürstenau, net gelegen over de grens in Duitsland, ligt Fursten Forest, het grootste outdoor recreatieterrein van Europa. Dit 400 hectare grote voormalige oefenterrein van het Duitse leger is omgetoverd tot een uniek vrijetijdspark waar natuur en avontuur op unieke wijze samen komen Helaas moet de 24H Fursten Forest Offroad Race nu ook opzoek naar een andere datum door de gevolgen van het coronavirus. De wedstrijd in het Duitse Fürstenau zou dit weekend de seizoensopener worden van het NK Offroad Racing. Het is met spijt in ons hart dat we de tweede editie van de 24H Fursten Forest [

Jeep Wrangler TJ Fursten Forest Offroad june 2012 - YouTube

Niels Garage: Blubberhappen in Fursten Forest. Als vrienden me uitnodigen voor een roadtrip, maak ik meteen mijn agenda vrij. Dus toen Coen Caspers me belde dat hij met een groepje modderfanaten richting Duitsland wilde afreizen met hun Land Rovers, bedacht ik me geen moment Offroad Park Fursten Forest is in het weekeinde van 23 en 24 februari 2019 volledig beschikbaar voor de wedstrijd. De organisatie heeft in het uitdagende terrein snelle routes geselecteerd en 8 verschillende roadbooks geschreven met een totale lengte van meer dan 200 kilometer: we gaan racen! Zand, gravel, bossen - alles zit erin

Winkel - Fursten Forest

Bekijk Fursten forest - Sjaak Van de Hoek op Dailymotion. Fursten Forest Fürstenau | 30.07.201 Beste donateurs, Hierbij laten we jullie weten dat Eef Mulder op 10-08-2020 is overleden. Eef is al heel veel jaren ziek maar dat hij veel pijn had liet hij niet zien aan iedereen Route Fursten forest - Höne, Niedersachsen (Deutschland) Fursten forest. of . Upload routes. Inloggen. Word lid Word lid . Off Road (De populairste Off Road routes in Duitsland → Niedersachsen → Höne) Fursten forest 15. Download. Auteur. Anne R 87. 121 11 82. Ik heb deze route afgelegd. 9,97 km. Nee. 14 m. 120 m. 21 m Fursten Forest. Bericht door Yair » ma 20 mei, 2013 18:11. Omdat Piranha Adventure helaas niet door is gegaan zijn we naar Fursten Forest gegaan. Hier wat beelden. Link Link Link Ik heb nog meer beelden maar die volgen nog. _____ Omhoog. Yair Quadracer Berichten: 1423 Lid. 24H Fursten Forest Offroad Race. Sportevenement. Quad-Company Bielefeld. ATV-dealer. Funpark Meppen. Recreatiecentrum.

24H Fursten Forest - de ultieme off-road wedstrij

Offroadpark Fursten Forest (Furstenau,Duitsland) 28-02-2014 17:44. We zijn in 2011 en 2012 naar Fursten Forest geweest en natuurlijk zijn we niet voor niets 2 jaar geweest. Het is een enorm groot park en de ondergrond is niet te kleiachtig Fursten Forest Pommernstraße 12, 49584 Fürstenau, Duitsland Het wedstrijdsecretariaat is bereikbaar via +31 6 41712898 (Michael) 2.9 Locatie van het officieel publicatiebord: Bij de sporthal Fursten Forest Pommernstraße 12, 49584 Fürstenau, Duitsland Vrijdag 13 maart 2020 20:00 uur t/m zondag 15 maart 2020 20:00 uu

Fursten Forest - 4x4 rijden met Landrovers - Offroad Event

24H Fursten Forest, off-road race! 23 - 24 februari 2019. 200 kilometer roadbook, spannende navigatie, massastarts, zand, gravel en bossen! De Stichting NTA en Fursten Forest organiseren de seizoensopening van de eb NK Offroad Racing Series 2019 en van de Euro Cup Off Road Racing 2019 met de ultieme uitdaging voor het kampioenschap Fursten Forest 9-11 Augustus. Plaats en vind hier het beeldmateriaal van MODDERPOELERS in actie tijdens evenementen, weekenden weg, dagjes rijden, offroadvakanties, etc. Alleen eigen materiaal plaatsen! 20 berichten • Pagina 1 van 2 • 1, 2. Fursten Forest 9-11 Augustus

Fursten Forest (Fuerstenau) - 2021 Alles wat u moet weten

Fursten Forest, Fürstenau (Duitsland). 26 d. vind-ik-leuks · 8 personen praten hierover · 24.162 waren hier. Europe's largest outdoor park in automotive. Visit our website, book your adventure and.. 24H Fursten Forest, off-road race! 0 Algemeen nieuws, Berichten 4WD Magazine, Laatste Nieuws, Overig nieuwsberichten, Persberichten, Populaire berichten, Spotlicht Bericht; 16/01/2019; 200 kilometer roadbook, spannende navigatie, massastarts, zand, gravel en bossen! De Stichting NTA en Fursten Forest organiseren de seizoensopening van de eb NK Offroad Racing Series 2019 en van de Euro Cup Off. Fursten Forest (Official) Recreation Center Der Fursten Forest ist das größte Outdoor- Freizeitgelände für Automotive in Europa. Fahren Sie Offroad durch das denkbar raueste Gelände. www.furstenforest.e

Fursten Forest Hemelvaart. Terrein gevonden waar gereden mag/kan worden, aankomend evenement ontdekt? Vertel het hier! Ook afspraken voor bezoeken aan bestaande terreinen of aan evenementen kun je hier maken, maar dus ook vinden. 23 berichten • Pagina 2 van 2 • 1, 2 Fursten Forest 15-16-17 Augustus. Bericht door TumeSc0 » 14 mei 2014, 22:55 Dag iedereen, Stefan en ik organiseren een weekend naar Fursten Forest (Duitsland) op 15-16-17 Augustus. Jullie kunnen vrijblijvend kiezen hoe lang jullie verblijven (prijzen vindt u onderaan) Fursten Forest 9-8 tm 14-8. door pascal10 » wo aug 17, 2016 3:37 pm . We zijn met een groepje (30 personen) naar Fursten Forest geweest. Was weer een gezellig weekje heb alleen nog een aantal mensen van hier gemist. De eerste dag hebben we regen gehad zo af en toe maar een bui maar niet echt prettig Fursten Forest: Echte aanrader! - Bekijk 25 reizigersbeoordelingen, 22 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Fuerstenau, Duitsland, op Tripadvisor Re: dagje Fürsten Forest Bericht door ek4 » za 29 jun, 2013 17:41 die mol ziet er inderdaad goed uit , laten jullie jou aanhangen met quad erop zo langs de baan staan of kun je hem daar ergens achteraan zetten ? ben daar niet zo zot van om hem daar nachts te laten staan

Accommodation - Fursten Forest

fursten forest. Wat staat er te gebeuren in het recreatief quadwereldje of bij wedstrijden? 17 berichten Vorige; 1; 2; Mats Easy Quadrider Berichten: 216 Lid geworden op: di 06 mar, 2012 19:30 Locatie: Noord Scharwoude. Re: fursten forest. Bericht door Mats » di 17 nov, 2015 08:54 22-03-2015 12:42. Op 5 april gaan we rijden in Fursten Forest, Duitsland. Aanmelden kan via fb. www.facebook.com/pages/Amstelveense-Quad-Club/1543853489235151?ref=h 9-nov-2019 - Deze pin is ontdekt door Agl Mulder. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest Aanmelden 24H Fursten Forest 28 & 29 AUGUSTUS 2021. Er is een nieuwe datum: na de verplaatsing van de wedstrijd door Corona kunnen we in 2021 racen bij Fürstenau. 120 Kilometer roadbook, compleet nieuwe proeven, 24H rijplezier, zand, gravel en bossen: de 24H Fursten Forest is de ultieme offroad wedstrijd

Re: Fursten Forest 15-16-17 Augustus Bericht door Mikey » 08 aug 2014, 18:20 Ik ga wellicht moeten passen mannen, verleden weekend remorque plus buggy gaan wegen Fursten Forest: Quad Tour über 1 oder 2 Stunden optional mit Übernachtung im Fursten Forest in Fürstenau: Erlebe ein aufregendes Offroad-Gefüh Digitaler Gutschein. Der Versand erfolgt an die angegebene E-Mail-Adresse. Sie können diesen Gutschein mit einem Foto und einer Nachricht personalisieren Fursten Forest, Fürstenau, Germany. 26 mil Me gusta · 14 personas están hablando de esto · 24.131 personas estuvieron aquí. Europe's largest outdoor park in automotive. Visit our website, book your..

Re: Fursten Forest 15-16-17 Augustus Bericht door indy » 18 aug 2014, 18:29 miked schreef: Hoi allemaal het was een top weekend en Coy had al weer praatjes dat het de volgende X harder moest gaan Fursten Forest, Fürstenau, Germany. 26k den plijet · 14 den a gomz diwar-benn an dra-mañ · 24 142 were here. Europe's largest outdoor park in automotive. Visit our website, book your adventure and.. Zoeken. Zoeken naar

Höllentalbahn (Black Forest) - WikipediaWasser im Auspuff / Gelände fahrt Teil III / Quad TreffenDrift - Michiel Becx fait du gymkhana avec un camion - YouTubeYamaha Probefahrten am Fursten Forest - QuadjournalPanzermitfahrt in der Pommernkaserne Fürstenau - YouTube
  • De Beren Rotterdam thuisbezorgd.
  • PW Hockey.
  • Rundsstoofvlees met wortelgroenten en bier.
  • T avontuur Gent.
  • Telefoonnummer van de Koning.
  • Free lens flare Overlay.
  • De Gereformeerde Kerk.
  • Speelgoed 5 jaar Intertoys.
  • Atmosferische V10.
  • Hak groene erwten AH.
  • Peter vernoeming.
  • Copyshop Amsterdam west.
  • Norse mythology wolf.
  • Lotto.
  • Das Wikipedia.
  • Ford Kuga distributieriem of ketting.
  • Printkop reinigen Canon MG5750.
  • Botscan pijnlijk.
  • 2 Euro Munt italie 2005.
  • Kamera Express Utrecht.
  • Devon Aoki height.
  • Classroom 1a.
  • Expat makelaar Den Haag.
  • Chinees restaurant Scheemda openingstijden.
  • My Horse and Me 2 Wii kopen.
  • KPU afkorting.
  • Oozo Elst utrecht.
  • Zonnestudio Groningen.
  • The Outsiders band.
  • Ni Hao Oosterhout.
  • Lotharinger konijn bruin.
  • Kat agressief tegen baasje.
  • Han Solo son.
  • GoToAssist login.
  • Mijn ex vriendin had anorexia en ik had daar last van analyse.
  • Jungfrau tunnel begint aan de voet van.
  • Selectie FC Utrecht 2015.
  • Lelijkste Mercedes.
  • Oude school te koop Brabant.
  • BOVAG camper keuring.
  • De Boefjes cast.